top of page
Background.jpg

Meny

MENÚ A 3 CORSE DI MARE 685,-

TOMAT OG MOZZARELLA SALAT

Bøffelmozzarella og marinerte tomater. Serveres med ristet brød.
Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-

LINGUINE AI FRUTTI DI MARE

Linguine pasta med blåskjell, hjerteskjell, kamskjell, reker, hvitløk, cherrytomater og hvitvinssaus.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

MOUSSE AL CIOCCOLATO

Serveres med mandelbiscotti.
Anbefalt til: Domaine Cazes Clos de Paulilles Banyuls Rimage 175,- / 730,-

MENÚ A 3 CORSE DI TERRA 775,-

CROQUETAS DE JAMÒN

3 stk Croquetas de jamòn serveres med røykt paprikaaioli.
Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-

FIETTO DI MANZO

Oksefilet, balsamicosjy, trøffelsmør, bakte småpoteter og sesongens grønnsaker.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle 145,- / 599,-

CRÈME BRÛLÉE

Smaksatt med appelsin, kanel og stjerneanis.
Anbefalt til: Braida Moscato d’Asti Vigna Senze Nome 790,- / 189,-

ANTIPASTI

ANTIPASTO MISTO | 365,-

Vårt favoritt utvalg av oster og spekemat. Serveres med oliven, soltørkede tomater, grissini og trøffelmajones.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle Rose 145,- / 590,-

GAMBAS AL AJILLO | 255,-

Bakte svarte tigerreker marinert med hvitløk og chili. Serveres med salat og ristet brød.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

CROQUETAS DE JAMÒN | 195,-

3 stk Croquetas de jamòn serveres med røykt paprikaaioli. Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-

TOMAT OG MAZZARELLA SALAT | 195,-

Bøffelmozzarella, marinerte tomater. Serveres med ristet brød. Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-

FOCACCIA CON AGLIO E ROSMARINO | 120,-

Pizzabrød med hvitløk, rosmarin og ekstra virgin olivenolje. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

Vegansk

MARINERTE OLIVEN | 95,-

Vegansk

PASTA

LINGUINE AI FRUTTI DI MARE | 395,-

Linguine pasta med blåskjell, hjerteskjell, kamskjell, reker, hvitløk, cherrytomater og hvitvinssaus.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

RAVIOLI AI FUNGHI PORCINI | 325,-

Servert med parmesankremet saus, steinsopp, fritert salvie og ristede hasselnøtter.
Allergener: hvete, melk, egg, hasselnøtter
Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-

Vegetariansk

PACCHERI ALLA VODKA | 295,-

Paccheri pasta i kremet vodka- og tomatsaus med hvitløk og chili. Toppet med spicy salami.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle Rose 145,- / 590,-

CANNELLONI DI RICOTTA GRATINATI | 295,-

Gratinerte pastarør fylt med ricotta og spinat, bolognese kjøtt, smeltet mozzarellaost og grana padano.
Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-

PRIMI / SECONDI

CARRÈ DI AGNELLO | 495,-

Bakt lammecarrè, rosmarinsjy, bakte småpoteter og grønnsaker.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue, Gres de Montpeller 175,- / 730,-

FILETTO DI MANZO | 485,-

Oksefilet, balsamicosjy, trøffelsmør, bakte småpoteter og sesongens grønnsaker.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle 145,- / 599,-

BAKT TORSKEFILET | 385,-

Bakt torskfilet servert med potetpuré og brunet smør med sjalottløk, soltørket tomat, urter og oliven.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

BOUILLABAISSE | 385,-

Kremet fiskesuppe fra Marseille med safran. Serveres med blåskjell, hjerteskjell, fisk, kamskjell og reker.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

MOULES FRITES | 335,-

Dampede blåskjell med hvitløk, sjalottløk, kremet hvitvinssaus, serveres med pommes frites og aioli.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

CHEVRE SALAT | 270,-

Lun karamellisert chevre med valnøtter, saltbakte beter med en honning-, oliven- og balsamico vinaigrette. Serveres med brød.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

Vegetariansk

PIZZA ROSSA

TARTUFO | 355,-

Tomatsaus, mozzarella, trøffelost fra Myrdal gård, parmaskinke.
Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-

PROSCIUTTO CRUDO | 345,-

Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke og grana padano.
Toppet med ruccola.
Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-

CALABRESE | 325,-

Tomatsaus, mozzarella, salame piccante, oliven, ’nduja og rødløk.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Tradition Blanc 140,- / 590,-

BISTECCA | 315,-

Biffkjøtt, chili, pecorino ost og spinat.
Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-

MARGHERITA | 255,-

Tomatsaus, mozzarella og frisk basilikum.
Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-

Vegetariansk

VERDE | 235,-

Tomatsaus, squash, paprika, oliven, sopp og ruccola.
Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-

PIZZA BIANCA

AGNELLO | 315,-

Mozzarella, hvitløk- og rosmarinmarinert lammefilet og grillet paprika.
Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-

COPPA E FUNGHI | 310,-

Mozzarella, portobellosopp, aromasopp, sjampinjong og coppa skinke toppet med steinsopp-pulver.
Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-

QUATTRO FORMAGGI | 305,-

Mozzarella, taleggio, Gorgonzola og grana padano.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

CARBONARA | 295,-

Pancetta, mozzarella, geitostkrem, egg og løk.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

DOLCE

CRÈME BRÛLÉE | 165,-

Smaksatt med appelsin, kanel og stjerneanis.
Anbefalt til: Braida Moscato d’Asti Vigna Senze Nome 790,- / 189,-

MOUSSE AL CIOCCOLATO | 165,-

Servert med mandelbiscotti.
Anbefalt til: Domaine Cazes Clos de Paulilles Banyuls Rimage 175,- / 730,-

CROSTATA AL LIMONE | 165,-

Serveres med bringebærsorbet.
Anbefalt til: Braida Moscato d’Asti Vigna Senze Nome 790,- / 189,-

AFFOGATO | 145,-

Vaniljeis med Nutella, pistasjnøtter og espresso.
Anbefalt til: Domaine Cazes Clos de Paulilles Banyuls Rimage 175,- / 730,-

bottom of page