Meny
MENÚ A 3 CORSE DI MARE 685,-
TOMAT OG MOZZARELLA SALAT
Bøffelmozzarella og marinerte tomater. Serveres med ristet brød.
Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-
LINGUINE AI FRUTTI DI MARE
Linguine pasta med blåskjell, hjerteskjell, kamskjell, reker, hvitløk, cherrytomater og hvitvinssaus.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
MOUSSE AL CIOCCOLATO
Serveres med mandelbiscotti.
Anbefalt til: Domaine Cazes Clos de Paulilles Banyuls Rimage 175,- / 730,-
MENÚ A 3 CORSE DI TERRA 775,-
CROQUETAS DE JAMÒN
3 stk Croquetas de jamòn serveres med røykt paprikaaioli.
Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-
FIETTO DI MANZO
Oksefilet, balsamicosjy, trøffelsmør, bakte småpoteter og sesongens grønnsaker.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle 145,- / 599,-
CRÈME BRÛLÉE
Smaksatt med appelsin, kanel og stjerneanis.
Anbefalt til: Braida Moscato d’Asti Vigna Senze Nome 790,- / 189,-
ANTIPASTI
ANTIPASTO MISTO | 365,-
Vårt favoritt utvalg av oster og spekemat. Serveres med oliven, soltørkede tomater, grissini og trøffelmajones.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle Rose 145,- / 590,-
GAMBAS AL AJILLO | 255,-
Bakte svarte tigerreker marinert med hvitløk og chili. Serveres med salat og ristet brød.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
CROQUETAS DE JAMÒN | 195,-
3 stk Croquetas de jamòn serveres med røykt paprikaaioli. Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-
TOMAT OG MAZZARELLA SALAT | 195,-
Bøffelmozzarella, marinerte tomater. Serveres med ristet brød. Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-
FOCACCIA CON AGLIO E ROSMARINO | 120,-
Pizzabrød med hvitløk, rosmarin og ekstra virgin olivenolje. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
MARINERTE OLIVEN | 95,-
PASTA
LINGUINE AI FRUTTI DI MARE | 395,-
Linguine pasta med blåskjell, hjerteskjell, kamskjell, reker, hvitløk, cherrytomater og hvitvinssaus.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
RAVIOLI AI FUNGHI PORCINI | 325,-
Servert med parmesankremet saus, steinsopp, fritert salvie og ristede hasselnøtter.
Allergener: hvete, melk, egg, hasselnøtter
Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-
PACCHERI ALLA VODKA | 295,-
Paccheri pasta i kremet vodka- og tomatsaus med hvitløk og chili. Toppet med spicy salami.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle Rose 145,- / 590,-
CANNELLONI DI RICOTTA GRATINATI | 295,-
Gratinerte pastarør fylt med ricotta og spinat, bolognese kjøtt, smeltet mozzarellaost og grana padano.
Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-
PRIMI / SECONDI
CARRÈ DI AGNELLO | 495,-
Bakt lammecarrè, rosmarinsjy, bakte småpoteter og grønnsaker.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue, Gres de Montpeller 175,- / 730,-
FILETTO DI MANZO | 485,-
Oksefilet, balsamicosjy, trøffelsmør, bakte småpoteter og sesongens grønnsaker.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle 145,- / 599,-
BAKT TORSKEFILET | 385,-
Bakt torskfilet servert med potetpuré og brunet smør med sjalottløk, soltørket tomat, urter og oliven.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
BOUILLABAISSE | 385,-
Kremet fiskesuppe fra Marseille med safran. Serveres med blåskjell, hjerteskjell, fisk, kamskjell og reker.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
MOULES FRITES | 335,-
Dampede blåskjell med hvitløk, sjalottløk, kremet hvitvinssaus, serveres med pommes frites og aioli.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
CHEVRE SALAT | 270,-
Lun karamellisert chevre med valnøtter, saltbakte beter med en honning-, oliven- og balsamico vinaigrette. Serveres med brød.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
PIZZA ROSSA
TARTUFO | 355,-
Tomatsaus, mozzarella, trøffelost fra Myrdal gård, parmaskinke.
Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-
PROSCIUTTO CRUDO | 345,-
Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke og grana padano.
Toppet med ruccola.
Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-
CALABRESE | 325,-
Tomatsaus, mozzarella, salame piccante, oliven, ’nduja og rødløk.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Tradition Blanc 140,- / 590,-
BISTECCA | 315,-
Biffkjøtt, chili, pecorino ost og spinat.
Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-
MARGHERITA | 255,-
Tomatsaus, mozzarella og frisk basilikum.
Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-
VERDE | 235,-
Tomatsaus, squash, paprika, oliven, sopp og ruccola.
Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-
PIZZA BIANCA
AGNELLO | 315,-
Mozzarella, hvitløk- og rosmarinmarinert lammefilet og grillet paprika.
Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-
COPPA E FUNGHI | 310,-
Mozzarella, portobellosopp, aromasopp, sjampinjong og coppa skinke toppet med steinsopp-pulver.
Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-
QUATTRO FORMAGGI | 305,-
Mozzarella, taleggio, Gorgonzola og grana padano.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
CARBONARA | 295,-
Pancetta, mozzarella, geitostkrem, egg og løk.
Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-
DOLCE
CRÈME BRÛLÉE | 165,-
Smaksatt med appelsin, kanel og stjerneanis.
Anbefalt til: Braida Moscato d’Asti Vigna Senze Nome 790,- / 189,-
MOUSSE AL CIOCCOLATO | 165,-
Servert med mandelbiscotti.
Anbefalt til: Domaine Cazes Clos de Paulilles Banyuls Rimage 175,- / 730,-
CROSTATA AL LIMONE | 165,-
Serveres med bringebærsorbet.
Anbefalt til: Braida Moscato d’Asti Vigna Senze Nome 790,- / 189,-
AFFOGATO | 145,-
Vaniljeis med Nutella, pistasjnøtter og espresso.
Anbefalt til: Domaine Cazes Clos de Paulilles Banyuls Rimage 175,- / 730,-