top of page
Background.jpg

Meny


MENÚ A 3 CORSE DI MARE 685,-




TOMAT OG MOZZARELLA SALAT

Bøffelmozzarella og marinerte tomater. Serveres med ristet brød. Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-

0 kr



LINGUINE AI FRUTTI DI MARE

Linguine pasta med blåskjell, hjerteskjell, kamskjell, reker, hvitløk, cherrytomater og hvitvinssaus. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

0 kr



MOUSSE AL CIOCCOLATO

Serveres med mandelbiscotti. Anbefalt til: Domaine Cazes Clos de Paulilles Banyuls Rimage 175,- / 730,-

0 kr


MENÚ A 3 CORSE DI TERRA 785,-




CROQUETAS DE JAMÒN

2 stk Croquetas de jamòn serveres med røykt paprikaaioli. Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-

0 kr



FIETTO DI MANZO

Oksefilet, balsamicosjy, trøffelsmør, bakte småpoteter og sesongens grønnsaker. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle 145,- / 599,-

0 kr



CRÈME BRÛLÉE

Smaksatt med appelsin, kanel og stjerneanis. Anbefalt til: Braida Moscato d’Asti Vigna Senze Nome 790,- / 189,-

0 kr


ANTIPASTI




ANTIPASTO MISTO | 365,-

Vårt favoritt utvalg av oster og spekemat. Serveres med oliven, soltørkede tomater, grissini og trøffelmajones. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle Rose 145,- / 590,-

365 kr



GAMBAS AL AJILLO | 255,-

Bakte svarte tigerreker marinert med hvitløk og chili. Serveres med salat og ristet brød. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

255 kr



CROQUETAS DE JAMÒN | 195,-

2 stk Croquetas de jamòn serveres med røykt paprikaaioli. Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-

195 kr



TOMAT OG MAZZARELLA SALAT | 195,-

Bøffelmozzarella, marinerte tomater. Serveres med ristet brød. Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-

195 kr



FOCACCIA CON AGLIO E ROSMARINO | 120,-

Pizzabrød med hvitløk, rosmarin og ekstra virgin olivenolje. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

120 kr

Vegansk


MARINERTE OLIVEN | 95,-

95 kr

Vegansk

PASTA




LINGUINE AI FRUTTI DI MARE | 395,-

Linguine pasta med blåskjell, hjerteskjell, kamskjell, reker, hvitløk, cherrytomater og hvitvinssaus. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

395 kr



RAVIOLI AI FUNGHI PORCINI | 325,-

Servert med parmesankremet saus, steinsopp, fritert salvie og ristede hasselnøtter. Allergener: hvete, melk, egg, hasselnøtter Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-

325 kr

Vegetariansk


PACCHERI ALLA VODKA | 295,-

Paccheri pasta i kremet vodka- og tomatsaus med hvitløk og chili. Toppet med spicy salami. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle Rose 145,- / 590,-

295 kr



CANNELLONI DI RICOTTA GRATINATI | 295,-

Gratinerte pastarør fylt med ricotta og spinat, bolognese kjøtt, smeltet mozzarellaost og grana padano. Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-

295 kr


PRIMI / SECONDI




CARRÈ DI AGNELLO | 495,-

Bakt lammecarrè, rosmarinsjy, bakte småpoteter og grønnsaker. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue, Gres de Montpeller 175,- / 730,-

495 kr



FILETTO DI MANZO | 485,-

Oksefilet, balsamicosjy, trøffelsmør, bakte småpoteter og sesongens grønnsaker. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Bronzinelle 145,- / 599,-

485 kr



FILET DE MORUE À LA PROVENÇALE | 395,-

Bakt torskfilet servert med potetpuré og brunet smør med sjalottløk, soltørket tomat, urter og oliven. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

395 kr



BOUILLABAISSE | 385,-

Kremet fiskesuppe fra Marseille med safran. Serveres med blåskjell, hjerteskjell, fisk, kamskjell og reker. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

385 kr



MOULES FRITES | 335,-

Dampede blåskjell med hvitløk, sjalottløk, kremet hvitvinssaus, serveres med pommes frites og aioli. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

335 kr



CHEVRE SALAT | 270,-

Lun karamellisert chevre med valnøtter, saltbakte beter med en honning-, oliven- og balsamico vinaigrette. Serveres med brød. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

270 kr

Vegetariansk

PIZZA ROSSA




TARTUFO | 355,-

Tomatsaus, mozzarella, trøffelost fra Myrdal gård, parmaskinke. Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-

355 kr



PROSCIUTTO CRUDO | 345,-

Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke og grana padano. Toppet med ruccola. Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-

345 kr



CALABRESE | 325,-

Tomatsaus, mozzarella, salame piccante, oliven, ’nduja og rødløk. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Tradition Blanc 140,- / 590,-

325 kr



BISTECCA | 315,-

Biffkjøtt, chili, pecorino ost og spinat. Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-

315 kr



MARGHERITA | 255,-

Tomatsaus, mozzarella og frisk basilikum. Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-

255 kr

Vegetariansk


VERDE | 235,-

Tomatsaus, squash, paprika, oliven, sopp og ruccola. Anbefalt til: Fontanafredda Gavi di Gavi 189,- / 810,-

235 kr


PIZZA BIANCA




AGNELLO | 315,-

Mozzarella, hvitløk- og rosmarinmarinert lammefilet og grillet paprika. Anbefalt til: Famiglia Cecchi Chianti Classico 159,- / 660,-

315 kr



COPPA E FUNGHI | 310,-

Mozzarella, portobellosopp, aromasopp, sjampinjong og coppa skinke toppet med steinsopp-pulver. Anbefalt til: Caves des Hautes-Cotes Bourgogne Pinot noir 189,- / 790,-

310 kr



QUATTRO FORMAGGI | 305,-

Mozzarella, taleggio, Gorgonzola og grana padano. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

305 kr



PESTO E PROSCIUTTO | 325,-

Mozzarella, pesto, prosciutto cotto og pinjekjerner. Anbefalt til: Chateau St. Martin de la Garrigue Picpoul de Pinet 150,- / 630,-

325 kr


DOLCE




CRÈME BRÛLÉE | 165,-

Smaksatt med appelsin, kanel og stjerneanis. Anbefalt til: Braida Moscato d’Asti Vigna Senze Nome 790,- / 189,-

165 kr



MOUSSE AL CIOCCOLATO | 165,-

Servert med mandelbiscotti. Anbefalt til: Domaine Cazes Clos de Paulilles Banyuls Rimage 175,- / 730,-

165 kr



CROSTATA AL LIMONE | 165,-

Serveres med bringebærsorbet. Anbefalt til: Braida Moscato d’Asti Vigna Senze Nome 790,- / 189,-

165 kr



AFFOGATO | 145,-

Vaniljeis med Nutella, pistasjnøtter og espresso. Anbefalt til: Domaine Cazes Clos de Paulilles Banyuls Rimage 175,- / 730,-

145 kr

bottom of page